Сладкиш с праскови, карамел и шоколад

Идеален за любителите на сладките плодове и шоколада. Мек и сочен, разкошен за следобедно кафе.

Необходими продукти:

3/4 ч.ч. захар

1 ч.ч. брашно

100 гр. меко масло

2 яйца

1/3 ч.ч. прясно мляко

2 ч.л. бакпулвер

ванилия

Маслото се разбива със захарта, бакпулвера и ванилията. Добавят се брашното, яйцата и млякото. На дъното на тавата се редят праскови, нарязани на половинки и отгоре се изсипва тестото.  Пече се на 180С в по-голяма тава за около 30 минути.

След изпичане се залива с разтопен шоколад и карамел, който сте приготнили от 1/2 ч.ч. захар. Украсява се по желание.553560_10200369204464282_529770271_n

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s