Йоркширски пудинг

Приготвят се лесно и е много вкусно. Тестото е почти палачинково, но не съвсем🙂

Тестото се приготвя от равни части яйца, брашно и мляко. Пече се на 180С до зачервяване. Много е удобно да се направят малки пудинги във форми за мъфини.

Плънката е изцяло по избор и вкус – в случая е млечна плънка със сирене, карставици и копър.

1238289_10200390041425193_849089934_n

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s