Шоколадови бонбони с пълнеж

Ако са ви останали кремове от някоя торта и се чудите как да ги оползотворите, определено може да направите бонбони. Необходими са ви само подходящи формички, стотина грама шоколад и малко крем, какъвто имате. Аз използвах силиконови форми за лед, които намазах (с четка за рисуване) с разтопен шоколад (може да ползвате и кувертюр), изчаках шоколада да стегне, прибавих крема и покрих отново с шоколад. Прибрах формите в хладилника и след около час извадих внимателно готовите бонбони. Лесно и вкусно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добър апетит!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s