Свинско с гъби и зеленчуци на фурна

Може да се каже, че ястието наподобява кавърма, но се готви по различен начин. И е също толкова вкусно :)

Необходими продукти:

500 гр. свинско месо

700-800 гр. гъби

3 чушки

3 моркова

2 глави лук

2 домата

сол

черен пипер

магданоз

Запържете всички продукти без доматите поотделно. Сложете ги в тава, овкусете с подправки, долейте малко вода и ги оставете да се пекат. Към края на печенето прибавете ситно нарязаните домати и магданоза. Печете още 15-20 минути. Винаги може да правите вариации със зеленчуците, които имате и с подправките. Аз не слагам много подправки, тъй като гъбите, месото и зеленчуците в комбинация имат много приятен вкус :)

About these ads

Вашият коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s